Söndag - 2016-07-24
Stenbrottet bana 1
Ute
Stenbrottet bana 2
Ute
Stenbrottet bana 3
Ute
Stenbrottet bana 4
Ute
Societetsbanan
Ute
07:00
08:00
09:00Anders Winbo
Håkan Olsson
10:00Johan Löwenadler Dav
Erik Blomberg 1
11:00Johan Löwenadler Dav
12:00
13:00
14:00
15:00
Marcus Persson
Södra Cell Värö IF
16:00
Marcus PerssonMaarit Hammersland
Södra Cell Värö IF
17:00Anna-Carin BengtssonChrister Landh
Åsa Björnberg
18:00Anna-Carin Bengtsson
Joakim Bremholt
19:00
20:00
21:00
22:00


Nyheter

TRIVSELREGLER

När du bokat tid åtar Du Dig automatiskt att följa våra trivselregler. Vi strävar efter att alla ska njuta av träning under bästa möjliga förhållanden. För allas trivsels skull ber vi alla att respektera följande: Du som har bokat en tid ansvarar för att övriga som deltar på Din bokade tid har tagit till sig det nedanstående. Före spel på bana skall avgift vara erlagd. Du disponerar endast den halldel Du bokat även om någon av de andra halldelarna är lediga. Du har endast tillgång till hallen under den tid Du bokat, även om det är ledigt innan och/eller efter din tid. Det är ej tillåtet att använda ytterskor, skor som färgar av sig eller smutsiga skor i inomhushallen. Skor som används på banorna skall vara avsedda för tennisspel. Detta gäller såväl inomhus som utomhus. Snus, tuggummi, bananskal, papper, gamla lindor, förbrukade bollar, bollrör och allt annat skräp slängs i papperskorgarna. Alla som använder tennisbanorna ska hjälpa till att vårda dem på ett sådant sätt att funktion och trivsel bevaras på bästa sätt. Detta gäller även omklädningsrum, duschar, toaletter, cafeteria, åskådarläktare och samtliga gemensamma utrymmen på anläggningen. Vänligen meddela kansliet omgående om du upptäcker någon skada, åverkan eller annat fel i anläggningen. Tack på förhand för att Du vill hjälpa till med detta.

HALLIFORNIA 21-23 juli

Under denna tid kommer parkeringen vid södra fästningshörnan att vara avstängd. Detta medför stora parkeringsproblem så Du som har bokat bana var ute i god tid.

Bli medlem i Varbergs TK

Bli medlem i Varbergs TK och spela billigare! Under dina uppgifter kan du betala medlemsavgiften, därefter spelar du direkt för medlemspris! Medlemsavgiften gäller per kalenderår.

Varberg Summer Horse Show 20-31 juli

Under denna tid kommer Stenåsavägen att vara avstängd, smidigaste sättet att ta sig till Lejonhallen är att cykla.

Tennisskor för grusbanor

ClayTech-banor är lite halare än vanliga grusbanor. Därför rekommenderas att man använder grusskor samt att man vattnar banan, om de är torra, före spel. Spelar man på grus blir det en helt annan känsla med riktiga grusskor. Viktigt är att man inte spelar med grusskor på andra underlag än just grus. Detta dels då du kan riskera skador då greppet blir för bra på banan och dels för att du kommer slita sulorna väldigt snabbt. Tennisskor som kan rekommenderas för grus finns i både herr- och damvariant på http://www.tennis-point.se/tennisskor/man/grusskor/