Torsdag - 2017-02-23
Lejonhallen bana 1
Inne 1
Lejonhallen bana 2
Inne 1
Lejonhallen bana 3
Inne 1
06:00
07:00Varbergs SparbankPålsonplåt ABMantum AB
08:00Varbergs Sparbank
09:00Gunnar Björn
Micke Henriksson
10:00SportlovslägerSportlovslägerSportlovsläger
11:00SportlovslägerSportlovslägerSportlovsläger
12:00Jan Rodén
GoldenWellness
13:00SportlovslägerSportlovslägerSportlovsläger
14:00SportlovslägerSportlovslägerSportlovsläger
15:00
Micke Henriksson
16:00Cecilia Blomster
17:00Varbergs Energi ABHotell Gästis
18:00Varbergs BostadFolke LindskogOscars Golv AB
19:00Christer AnderssonKlas AnderssonTvååkers Presennings
20:00Ringhals IFFredrik SörstrandElisabeth Hammar
21:00Ringhals IFSilent Transport AB
22:00


Nyheter

TRIVSELREGLER

När du bokat tid åtar Du Dig automatiskt att följa våra trivselregler. Vi strävar efter att alla ska njuta av träning under bästa möjliga förhållanden. För allas trivsels skull ber vi alla att respektera följande: Du som har bokat en tid ansvarar för att övriga som deltar på Din bokade tid har tagit till sig det nedanstående. Före spel på bana skall avgift vara erlagd. Du disponerar endast den halldel Du bokat även om någon av de andra halldelarna är lediga. Du har endast tillgång till hallen under den tid Du bokat, även om det är ledigt innan och/eller efter din tid. Det är ej tillåtet att använda ytterskor, skor som färgar av sig eller smutsiga skor i inomhushallen. Skor som används på banorna skall vara avsedda för tennisspel. Detta gäller såväl inomhus som utomhus. Snus, tuggummi, bananskal, papper, gamla lindor, förbrukade bollar, bollrör och allt annat skräp slängs i papperskorgarna. Alla som använder tennisbanorna ska hjälpa till att vårda dem på ett sådant sätt att funktion och trivsel bevaras på bästa sätt. Detta gäller även omklädningsrum, duschar, toaletter, cafeteria, åskådarläktare och samtliga gemensamma utrymmen på anläggningen. Vänligen meddela kansliet omgående om du upptäcker någon skada, åverkan eller annat fel i anläggningen. Tack på förhand för att Du vill hjälpa till med detta.

Vuxenkurser i tennis

Varbergs Tennisklubb kommer under våren 2017 att erbjuda vuxenkurser i tennis. Kurserna kommer att läggas upp som 6-veckorskurser med 4 deltagare/tillfälle à 1 tim. Kursutbud och anmälan via hemsidan http://www.varbergstennisklubb.se/

Bli medlem i Varbergs TK

Bli medlem i Varbergs TK och spela billigare! Under dina uppgifter kan du betala medlemsavgiften, därefter spelar du direkt för medlemspris! Medlemsavgiften gäller per kalenderår.