Onsdag - 2020-04-08
Nyheter

Välkommen till Börje SK Tennis

Hej! Nu kan du boka tid själv direkt i detta system. Men du måste först registrera dig, klicka på NY SPELARE ovan och fyll i angivna fält. Kod till brevlådan med nyckel till banan skickas till angiven e-postadress liksom bekräftelse på bokning eller avbokning. Efter registrering måste du fylla på ditt spelkonto för att kunna boka tid.

Banorna

Våra banor är öppna sedan den 9 maj och de är i gott skick! Du är varmt välkommen att boka tid. Vi hoppas du får en givande utesäsong.

Ditt spelkonto

Många spelare har innestående medel på sina spelkonton från föregående år. Dessa medel är självklart disponibla för er denna säsong.

Ombyte och dusch

Om du önskar byta om och duscha efter spel finns två omklädningsrum med dusch i bottenplanet till fritidsgården. Dörren till lokalen, som syns från parkeringen, är försedd med kodlås. MED DET MAIL DU FÅR NÄR DU BOKAT EN TID, FÅR DU KODEN TILL LÅSET.

Regnavbrott

Vid regn kan du avmarkera din bokade tid.
Tidigast 1 timme före och 20 timmar efter. Efter godkännande från klubben kommer dina pengar att betalas tillbaks till ditt spelkonto.

Våra priser

Vardagar kl 9 - 15: 50 kr; Vardagar kl 16 - 20: 100 kr; Lör-/Söndag kl 9 - 20: 100 kr

Har du synpunkter på bokningssystemet?

Saknar du något eller tycker du något är oklart i bokningssystemet? Kan något göras bättre? Skicka ett mail till info@bokatennis.nu med förslag!