Nyheter
Välkomna till Eksjö TFs Tennisanläggning

Det finns två inomhusbanor som är öppna året runt med reservation för visst underhåll under sommaren. Det finns möjlighet att boka för tennis, innebandy, badminton, även basket eller andra aktiviteter efter överenskommelse.

En av hallarna fungerar som "Allaktivitetshall" där man kan boka separata banor för badminton, bordtennis, mattcurling samt pickleball. Stenar till mattcurling samt racketar och bollar till pickleball finns i förrådet på bottre långsidan med kodlås. Koden står i bokningsbekräftelse som kommer på Mail.
Lägg handen eller ett finger på displayen för att tända den och tryck sedan kod* och vrid vredet medsols. För att låsa är det bara att slå igen dörren. Mattorna till mattcurling hänger ihoprullade på bottre långväggen där även nät till pickleball och badminton finns. Stolpar finns i hörnförrådet.

Det finns även två grusbanor som är öppna från ca mitten maj till slutet augusti beroende på väderlek.
För långtidsabonnemang eller andra frågor, ring Anders Skäär på 076 184 43 29 eller mail andersskaar958@gmail.com

Presentkort


Köp ett "Nyttigt presentkort" till någon du vill uppvakta! Presentkortet berättigar mottagaren till motsvarande speltid. Köp här!

Boka tid via Eksjö TFs bokningssystem

Som medlem måste du före bokning av tid vara registrerad med påfyllt spelkonto. Se mer information under rubrik "Hjälp" längst upp på höger sida

OBS! Bli medlem i Eksjö TF och spela billigare! Du kan även köpa bollar till rabatterat pris samt delta på föreningens arrangemang. Under dina uppgifter kan du betala medlemsavgiften.

Som gäst spelare kan du boka utan att registrera dig och betala med Swish eller kreditkort. Klicka på timmen du vill boka och klicka därefter boka tiderna under spelschemat och gå till boka med direktbetalning, fyll i uppgifterna, välj betalmetod och betala. O.B.S. Vid direktbokning gäller alltid fullpris och inga rabatter är möjliga.
För mer information och information om anläggningen och material och utrustning, klicka på hjälp i menyraden ovan.

Kodlås till hallen

Alla som bokar tider får en bokningsbekräftelse på e-mail. I bekräftelsen finns även en dörrkod till entré dörren, står lite längre ner på sidan.