Hjälp

Registrering

Registrera dig på sidan "Schema" i bokningsprogrammet genom att klicka på knappen ”Ny Spelare”. Fyll i uppgifterna och ange e-post adress, den används för bekräftelse av bokning/avbokning av tider samt för information om låskod. Om du anger att du är medlem vid registreringen måste administratören i din klubb godkänna det, vilket kan ta några dagar. När du blivit godkänd eller nekad meddelas du av ett automatiskt e-post meddelande. Innan du blivit godkänd spelar du till icke-medlemspris.


Fyll på Spelkonto

När du har registrerat dig kan du logga in och klicka på 'Ditt Spelkonto' och sedan på knappen 'Fyll på Spelkonto'. Du fyller på med ditt kreditkort, Swish eller direktavdrag från bank. Du kan sedan se alla transaktioner och ditt saldo under ditt spelkonto.


Boka med direktbetalning (gäst spelare)

Vill du inte registrera dig eller fylla på pengar på spelkontot kan du boka med direktbetalning. Klicka på önskad timme, klicka därefter på "boka tiden" under schemat och ange direktbetalning och fyll i dina uppgifter. e-post adressen är nödvändig för bekräftelse och för att skicka dörrkoden.


Bokning av tid Registrerad användare)

Är du registrerad, logga in med användarnamn och lösenord. Boka genom att klicka på schema och välj tid på de gröna bokningsbara fälten och bekräfta nästa steg och pengarna dras då från spelkontot. Har du spelkupong, markera tiden på schemat och klicka i att du betalar med spelkupong och knappar in kupongkoden. Oavsett vilket bokningssätt du använder kan du göra det från vilken dator som helst eller från mobilen. Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.


Instruktioner om anläggning, material & utrustning

Det behövs en dörrkod för att komma in som skickas tillsammans med bokningsbekräftelsen. Lyset är automatiskt men är helt släckt mellan 22:30-07:00 så se till att vara ute innan 22:30. I båda hallarna kan man boka för tennis och innebandy eller andra aktiviteter efter överenskommelse. Hall 1 för badminton och hall 2 för basket. Stolpar och nät till tennis finns i svarta lådorna intill domarstolen. Hall 2 finns det två basketkorgar på långsidorna samt två upp-och nersänkbara på kortsidorna som det behövs nyckel till. Kontakta Anders Skäär i god tid innan om korgarna på kortsidorna behövs. 076 184 43 29. Hall 1 fungerar även som allaktivitetshall där det finns möjlighet att boka separata banor samtidigt för badminton, pickleball, mattcurling och bordtennis. Nätstolpar till badminton och pickleball finns i förrådet bortre högra hörnet från entrén sett och nät hänger på väggen utanför. (racketar och bollar till pickleball finns att låna). Pickleball spelas på badmintonbanor. Mattor till mattcurling hänger på långväggen mitt emot entrén. Stenar till mattcurling samt bollar och rack till pickleball finns i förrådet på bottre långsidan med kodlås. Koden står på bokningsbekräftelse som skickas på Mail. Lägg handen eller ett finger på displayen för att tända den, tryck sedan koden +* (xxxx*) och vrid vredet medsols. För att låsa är det bara att slå igen dörren. Vid problem eller frågor kontakta Anders Skäär, 076 184 43 29 eller andersskaar958@gmail.com. Banorna finns uppmärkta på långväggen mitt emot entrén. Vänligen lägg tillbaka allting när ni är klara och lämna anläggningen i samma skick som när ni kom.


Tips - Boka tid med mobilen!

Vet du att det är möjligt att boka tennistid med hjälp av mobilen? Med hjälp av telefonens webbläsare är det fullt möjligt att logga in och utföra samma saker som går att göra på webben. Bäst blir det om man använder mobilläsaren Opera Mini.


Avbokning av tid

För att avboka tennistid gå först till 'Dina bokningar'. Under rubriken 'Dina kommande bokningar' ser du dina kommande bokningar. Klicka på 'Avboka' och bekräfta sedan avbokningen genom att klicka på knappen 'Avboka'. Du kan även avboka tid i 'Schemat' genom att klicka på din bokade tid (Gul). Beroende på hur lång tid innan du avbokar tiden har du möjlighet att få tillbaka bokningsavgiften, vilket meddelas innan du avbokar tiden. Är tiden bokad med direkt betalning utan registrering är det inte möjligt att avboka tiden.


Historik för Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto', där kan du se historik så som bokade tider, spelade tider,transaktioner,saldo och påfyllning av pengar.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under 'Dina uppgifter' kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord.


Kontrollera och förläng medlemskap i tennisklubben

Under 'Dina uppgifter' kan du se om du är medlem för tillfället samt köpa nytt/förlänga ditt medlemskap. OBS! Medlemskapet gäller per kalenderår. Ny medlemsavgift för nästkommande år kan betalas fr.o.m. 1/12 innevarande år och fram till 30/11 nästkommande år.