Söndag - 2018-12-09
Nyheter

Välkommen till Ängelholms TKs bokningssystem!

Här kan du boka tennistid på våra fyra fina grusbanor i Havsbaden. För att själv kunna boka tider i systemet behöver du ett spelkonto. Det går bra att skaffa ett spelkonto även om du inte är medlem. För att registera dig som användare klicka på "Ny spelare" och följ instruktionerna. Spelkontot laddas med pengar antingen genom att du betalar med VISA, Mastercard eller Swish.

HAVSBADSSPELEN

Välkommen att anmäla dig!
Använd följande länk: Tävling Online

Tennisbanor öppna från kl 8 till kl 21

Vänligen respektera att tennisbanorna är öppna från kl 8.00 till kl 21.00. Spel på tennisbanorna före kl. 8:00 och efter kl 21:00 är ej tillåtet.

Sommarkort

Köp vårt sommarkort med fritt antal timmar hela utomhussäsongen i Havsbaden. Medlemskap krävs. Kortet gäller endast för privatpersoner och får inte användas av annan förening eller verksamhet än Ängelholms TK*. Kortet kostar för senior 1100 kr och junior 600 kr. Du kan boka max 2 timmar åt gången. Innehavaren måste vara en av spelarna på banan. Du köper kortet genom att gå in på "Dina uppgifter" när du är inloggad i bokningssystemet.

* Är ni en förening eller annan verksamhet som vill ha tillgång till vår anläggning ber vi er kontakta oss på 0721 647578

Bli medlem i Ängelholms TK

Bli medlem i Ängelholms TK och spela billigare! Under "Dina uppgifter" kan du betala medlemsavgiften, därefter spelar du direkt för medlemspris!

Har du synpunkter på bokningssystemet?

Saknar du något eller tycker du något är oklart i bokningssystemet? Kan något göras bättre? Skicka ett mail till info@bokatennis.nu med förslag!