Hjälp

Webbokningssystemet

Webbokningssystemet är till för dej som vill spela på Getinge tennisklubbs banor.
Systemet erbjuder sökning och bokning av lediga tider direkt via webben, både i datorn och i mobilen. För att själv kunna boka tid via webben måste du ha ett spelkonto. Det går bra att skaffa ett spelkonto även om du inte är medlem i Getinge tennisklubb.


Att skaffa ett spelkonto

Med ett spelkonto kan du själv boka och betala dina tider via webben, antingen via din dator eller via mobilen genom att gå in på bokningssidan www.bokatennis.nu/getingetk. Du kan själv skapa ett spelkonto genom att klicka på ”ny användare” i inloggningsrutan. Om du betalar in medlemsavgiften direkt via bokatennis.nu så kan du genast boka tid till medlemspris. Väljer du att betala in medlemsavgiften via klubbens bankgiro, så ska kassören för klubben först verifiera detta, vilket kan ta några extra dagar. Tills dess spelar du till ordinarie pris.

Spelkontot laddas med pengar genom kortköp. När du sedan spelar eller bokar tennistider dras pengar från ditt spelkonto. Det är inte möjligt att spela eller boka om inga pengar finns på spelkontot.


Historik för Spelkonto

Klicka på ”Ditt Spelkonto”, här kan du se historiken för ditt spelkonto, så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.


Bokning av tennistid med spelkonto

För att boka tennistid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. Klicka sedan på ”Schema” för att se spelschemat och bokningsbara tider. För att boka tid klicka på en bokningsbar tid (grön tid) och bekräfta sedan i nästa steg. Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad. Det är endast möjligt att boka efterföljande timmar samt endast hela timmar.


Avbokning av tennistid

Du kan avboka och få tillbaka dina pengar fram till 24 timmar före. Därefter kan endast avbokning göras utan att få tillbaka några pengar.
– Med spelkonto: Logga in och gå till ”Dina bokningar”. Under rubriken ”Dina kommande bokningar” väljer du den tid ska avbokas. Klicka på ”Avboka” och bekräfta sedan avbokningen genom att klicka på knappen ”Avboka”. Du kan även avboka tid i ”spelschemat” genom att klicka på den bokade tiden (gul).


Regn

Om regn gör så att du inte kan genomföra något spel under större delen av din bokade tid så har du rätt att avboka och få tillbaka dina pengar.
– Med spelkonto: Logga in och gå till ”Dina bokningar”. Klicka på ”Historiska bokningar” så klicka sedan på ”Regn”-knappen för den bokade tid som regnade bort. Pengarna återbetalas automatiskt och tiden markeras med ”regn”.
Du kan anmäla regn 1 timme före och 24 timmar efter din bokade tid.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under ”Dina uppgifter” kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord.


Till sist – några frågor ?

Om du tycker att det är svårt med använda vårt nya bokningssystem – tveka inte – hör av dej till oss så lovar vi att hjälpa dej med att komma igång. Kontakta:

Annette Winterquist - 070-3151873