Nyheter
Tennisbanan äntligen spelbar!

Hej alla spelsugna.

Nu är vi klara med att iordningställa tennisplanen.
Ut och spela :)

/Hagunda IF

Presentkort - Julklapp


Köp ett "Nyttigt presentkort" till någon du vill uppvakta! Presentkortet berättigar mottagaren till motsvarande speltid. Köp här!

Var hämtas nyckeln?

Nyckeln kvitteras ut på SH Macken i Vänge på Gamla Salav. Den kommer BARA att lämnas ut mot uppvisande av bokningsbekräftelse. Vi gör detta för att säkerställa att det är den som har bokat som ansvarar för nyckeln. För er som vill spela efter kl 21, ni MÅSTE se till att nyckeln lämnas till macken så att den finns tillgänglig för de som spelar dagen efter kl 9.

Vänge Tennisbanor

Vänges grustennisbana ligger 12 km väster om Uppsala väg 72 mot Sala.

Öppet tider 9.00 till 21.00 alla dagar.

Spela billigare - Bli "medlem" i Vänge Tennisbanor

Bli "medlem" i Vänge Tennisbanor och spela billigare!
Under dina uppgifter kan du betala medlemsavgiften (som gäller 12 månader från tecknandet), därefter spelar du direkt för medlemspris! (Detta är ej Hagunda IF medlemskap utan är en möjlighet att spela billigare om man spelar mycket).

Så gör du för att skaffa ett konto.

Klicka på knappen "NY Spelare" ovan och registrera nytt konto, fyll på spelkonto med minimum 200 kr och sen kan du boka tennistid. Spelkontot fungerar som ett kontant kort för mobilen. Fyll på spelkontot med kreditkort eller direktöverföring från din internetbank. Årsavgift till bokatennis.nu är 60 kr per år och dras automatiskt från spelkonto. Ej nyttjade medel kommer ej att betalas tillbaka.

Tips - Boka speltid med mobilen!

Vet du att det är möjligt att boka speltid med hjälp av mobilen? Med hjälp av telefonens webbläsare är det fullt möjligt att logga in och utföra samma saker som går att göra på webben.