Hjälp

Registrering

För att kunna använda bokningssystemet måste du registrera dig genom att klicka på knappen ”Ny Spelare” och fylla i dina uppgifter. Det är viktigt att du anger en giltig e-post adress under "Mina uppgifter" då du kommer att erhålla bekräftelse av tidsbokningar som innehåller kod för att passera grinden in till tennisbanorna.


Spelkonto och betalning

Varje spelare är kopplad till ett personligt spelkonto. Spelkontot laddas med pengar genom att gå in på ditt Konto och välja alternativet "Fyll på spelkonto". Du kan betala med VISA, Mastercard eller Swedbanks internetbank (betalningen sker via DIBS betaltjänst). När du sedan bokar tennistider dras pengar från ditt spelkonto. Det är inte möjligt att boka om inga pengar finns på spelkontot.


Bekräftelse av bokning och avbokning

Det är viktigt att du anger en giltig e-post adress under "Mina uppgifter" då du kommer att erhålla bekräftelse av tidsbokningar som innehåller kod för att passera grinden in till tennisbanorna. Du kommer även att erhålla en bekräftelse på dina eventuella avbokningar.


Bokning av tennistid

För att boka tennistid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. Klicka sedan på 'Schema' för att se spelschemat och bokningsbara tider. För att boka tid klicka på en bokningsbar tid (grön tid) och bekräfta sedan i nästa steg. Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.


Avbokning av tennistid

För att avboka tennistid gå först till ditt Konto och 'Dina bokningar'. Under rubriken 'Dina kommande bokningar' ser du dina kommande bokningar. Klicka på 'Avboka' och bekräfta sedan avbokningen genom att klicka på knappen 'Avboka'. Du kan även avboka tid i 'Schemat' genom att klicka på din bokade tid (Gul). Beroende på hur lång tid innan du avbokar tiden har du möjlighet att få tillbaka bokningsavgiften, vilket meddelas innan du avbokar tiden.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under ditt Konto och alternativet 'Dina uppgifter' kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord.


Kontrollera och förläng medlemskap i tennisklubben

Under ditt Konto och alternativet 'Dina uppgifter' kan du se om du är medlem för tillfället samt köpa nytt/förlänga ditt medlemskap. OBS! Medlemskapet förlängs med 1 år i taget från det datum du betalat medlemsavgiften, alltså inte per kalenderår.


Historik för Spelkonto

Under mitt Konto och alternativet 'Mitt spelkonto' kan du se historik så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.