Nyheter
Välkommen till Mjölby TK´s bokningssystem

Här bokar du både tennis- och padeltider.
Från och med juni 2021, behövs inga spelnycklar längre för att kunna starta igång tennisbanorna inomhus eller för att komma in i tennishallen. För att boka tider på våra tennis- och padelbanor behövs ett spelkonto. Du registrerar dig på www.bokatennis.nu och välj tennisklubb Mjölby TK. Finns även som app (Bokatennis & bokapadel). För spel på våra inomhustennis-, grustennis- och padelbanor behövs ingen spelnyckel utan bara ett registrerat spelkonto. Om du behöver komma in i tennishallen när den är låst så öppnar du med din mobil. Se menyn i appen och välj "dörr och ljus".

Tidsbokning

1. Du har bokat en tid
Ljuset tänds och släcks automatiskt

2. Spela utan att ha bokat
Du tänder med mobilen under menyn "Dörr&ljus". Då du släcker banan räknar systemet ut kostnaden
som dras från ditt spelkonto.

3. Starta före din bokade tid
Tänd med mobilen. Du behöver inte släcka eftersom den bokade tiden tar över och ljuset släcks då den är slut. Du blir debiterad för den extra tid du spelat.

4. Spela efter din bokade tid
Tänd och släck med mobilen.

OBS! Tänd "rätt" bokad bana - annars debiteras du dubbelt!

Banpriset för tennis höjdes 1 januari 2022

Våra banhyror har varit oförändrade i flera år så vid det senaste årsmötet den 19 oktober 2021 höjdes banpriserna på tennisbanorna inomhus med 5, 10 och 20 kr.
A tid medlem: 150 kr (145kr)
B tid medlem: 130 kr (120kr)
Juniormedlem: 65 kr (65kr)
Ickemedlem: 220 kr (200kr)

Du vet väl att vi har en tennis- och padelshop

Här kan du som medlem köpa tennisrack från Yonex och Babolat och padelrack från Osaka och Babolat. Vi säljer även padelbollar, tennisbollar, skor, väskor, grepplindor mm till förmånliga priser. Vi strängar även om ditt racket.

Padelbanorna

Padelinformation
Nu äntligen är bokningssystemet i full funktion för våra padelbanor. En dörr öppnas automatiskt när Din bokning börjar, de andra dörrarna låses upp från insidan med ett dörrvred. Glöm inte att stänga dörrarna när du spelat klart, tack. Pris för medlemmar, vardagar 06.30-15.00: 200 kr/h och 15.30-23.30 samt helger 250 kr/h. Medlemskap senior 400kr/år och junior 150kr/år. Passa på att spela på våra fina banor, behövs det ljus kommer det att tändas automatiskt. Välkommen att registrera dig och boka tider!

Bli medlem i Mjölby TK

Bli medlem i Mjölby TK och spela billigare!
Under dina uppgifter kan du betala medlemsavgiften, därefter spelar du direkt för medlemspris!

Medlemspriserna är följande, junior 150kr/år, senior/veteran 400 kr/år och familjemedlemskap 700 kr/år.