Hjälp

Spelkonto

Spelkontot laddas med pengar med Swish eller kontokort. När du sedan spelar eller bokar tennistider dras pengar från ditt spelkonto. Det är inte möjligt att spela eller boka om inga pengar finns på spelkontot.


Registrering

Registrera dig genom att klicka på knappen ”Ny Användare”. Det är inte ett krav att ange e-post adress, men vi vill starkt rekommendera att du gör det. Din e-post adress används t.ex. för bekräftelse av bokning/avbokning av tider. Det är också i bekräftelsemejlet som du får koden till banans låsta dörr.


Bokning av tennistid

För att boka tennistid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. Klicka sedan på 'Schema' för att se spelschemat och bokningsbara tider (visas 14 dagar framåt i tiden). För att boka tid klicka på en bokningsbar tid (grön tid) och bekräfta sedan i nästa steg. Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.


Avbokning av tennistid

Avbokning utan kostnad kan göras senast 2 timmar innan speltid. För att avboka tennistid gå först till 'Dina bokningar'. Under rubriken 'Dina kommande bokningar' ser du dina kommande bokningar. Klicka på 'Avboka' och bekräfta sedan avbokningen genom att klicka på knappen 'Avboka'. Du kan även avboka tid i 'Schemat' genom att klicka på din bokade tid (Gul). Dina pengar returneras till ditt spelkonto om du bokar av senast 2 timmar innan din bokade tid.

Vid REGN kan banan bokas av senare. Det görs på samma sätt som ovan. Systemet känner av den sena avbokningen och skickar då ett mejl till administratören för godkännande.


Historik för Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto', där kan du se historik så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.


Fyll på Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto' och sedan på knappen 'Fyll på Spelkonto'. Välj Swish eller kontokort. Du kan sedan se ditt nya saldo under ditt spelkonto.


Tips - Boka tennistid med mobilen!

Vet du att det är möjligt att boka tennistid med hjälp av mobilen? Med hjälp av telefonens webbläsare är det fullt möjligt att logga in och utföra samma saker som går att göra på webben.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under "Konto" väljer du 'Mina uppgifter'. här kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord.


Kontrollera och förläng medlemskap i tennisklubben

Under 'Dina uppgifter' kan du se om du är medlem för tillfället samt köpa nytt/förlänga ditt medlemskap. OBS! Medlemskapet förlängs per kalenderår.


Medlemskap

Bli medlem och spela till förmånligare priser! Medlemsavgiften betalas direkt här i BOKATENNIS.nu under rubriken "Mitt Konto/Mina uppgifter". Medlemsavgifter: Junior:200kr Senior: 300kr Familj: 400kr Medlemsavgiften gäller ett kalenderår. Familjemedlemskap:Vid familjemedlemskap får den betalande medlemmen status "familjemedlem". Denna person lägger sedan till övriga medlemmar i familjen genom att gå in under "mitt konto" - "mina uppgifter" - "förläng/redigera medlemskap". Därefter kan alla i familjen som registrerat en profil i bokatennis också boka banor till medlemspris. OBS! För att räknas som familj ska man vara skriven på samma adress.


Familjemedlemskap

Vid familjemedlemskap läggs betalaren in med status "familjemedlem". Denna person lägger sedan till övriga medlemmar i familjen som har en profil i bokatennis till sitt familjemedlemskap genom att gå in under "mitt konto" - "mina uppgifter" - "förläng/redigera medlemskap". Därefter kan alla i familjen som registrerat en profil i bokatennis också boka banor till medlemspris. OBS! För att räknas som familj ska man vara skriven på samma adress.


Kontakt

Om du inte hittar svar på din fråga här - kontakta oss på mejl: info@oregrundstennis.se eller ring Johnny Söderqvist: 073-039 82 81