Hjälp

Bokningar, Abonnemang & Fel

Vid frågor och fel som berör bokningar, abonnemang & betalningar kontakta oss på boka@rimbotennisklubb.se


Kontrollera och förläng medlemskap i tennisklubben

Under 'Dina uppgifter' kan du se om du är medlem samt köpa nytt/förlänga ditt medlemskap.
OBS! Medlemskapet förlängs med 1 år i taget per kalenderår.


Registrering

Du registrerar dig via Internet på en dator eller mobiltelefon. Klicka på knappen ”Ny Användare”. Om du anger att du är medlem vid registreringen måste administratören i din klubb godkänna det, vilket kan ta några dagar. När du blivit godkänd eller nekad meddelas du av ett automatiskt e-post meddelande. Innan du blivit godkänd spelar du till icke-medlemspris.


Kolla detta om det inte går att tända

För att tända banan vid strötid så måste det finnas minst 1 krona på ditt spelkonto. Har du minus på spelkontot så beror det på att du tidigare har dragit över på speltiden och har då blivit debiterade för den speltiden och har därför en skuld till klubben.
Du måste själva bevaka så att de hela tiden finns ett positivt belopp på ditt spelkonto.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under 'Dina uppgifter' kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord.


Historik för Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto', där kan du se historik så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.


Avbokning av tennistid

För att avboka tennistid gå först till 'Dina bokningar'. Under rubriken 'Dina kommande bokningar' ser du dina kommande bokningar. Klicka på 'Avboka' och bekräfta sedan avbokningen genom att klicka på knappen 'Avboka'. Du kan även avboka tid i 'Schemat' genom att klicka på din bokade tid (Gul). Beroende på hur lång tid innan du avbokar tiden har du möjlighet att få tillbaka bokningsavgiften, vilket meddelas innan du avbokar tiden.


Tändning utav banan vid abonnemang

Har du abbonemang tänds o släcks ljuset med automatik strax före o efter tiden.
Vill du spela mera betalar du för den extra tid du spelar genom att tända o släcka.


Spelkonto och betalning

Varje spelare är kopplad till ett personligt spelkonto. Spelkontot laddas med pengar genom att gå in på ditt Konto och välja alternativet "Fyll på spelkonto". Du kan betala med Swish, VISA, Mastercard eller Swedbanks internetbank (betalningen sker via DIBS betaltjänst). När du sedan bokar tider dras pengar från ditt spelkonto. Det är inte möjligt att boka om inga pengar finns på spelkontot.


Tända Banan

Klicka på den bana som du vill tända. Systemet räknar antal aktiva minuter så glöm ej att klicka på 'Släck' då ni slutat spela.

Glöm inte att du även måste ha pengar på ditt spelkonto för att kunna tända banan.


Bokning av bastu

Bastun styrs med hjälp utav mobilen. Klicka på tänd bastu och ställ sedan in timern samt önskad värme på aggregatet. Glöm ej att klicka på släck, annars blir det dyrt.


Bokning av tennistid

För att boka tennistid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord.
Klicka sedan på 'Schema' för att se spelschemat och bokningsbara tider. För att boka tid klicka på en bokningsbar tid (grön tid) och bekräfta sedan i nästa steg. Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.