Nyheter

Presentkort


Köp ett "Nyttigt presentkort" till någon du vill uppvakta! Presentkortet berättigar mottagaren till motsvarande speltid. Köp här!

Bli medlem i Sävja TK

Bli medlem i Sävja TK och spela billigare!
Under "Dina uppgifter" kan du betala medlemsavgiften, därefter spelar du direkt för medlemspris!

Välkommen till Sävja TK´s bokningssystem

Logga in och boka med ditt konto. Skapa nytt konto om du inte har något. Klicka på "Ny spelare", följ instruktionerna. Logga in på ditt skapade konto och gå in på "Ditt spelkonto". Fyll kontot med pengar, lägst 200 kr.

Säsongskort

Säsongskort, med rätt till spel vardagar 7.00-16.00 och helger, kan köpas under fliken "Dina uppgifter". Sommarkort kostar 950 kr för vuxen och 450 kr för junior. 2 timmar kan bokas åt gången.

Avbokning av tennistid

Du kan avboka din tennistid och få tillbaka pengarna om det sker senast 3 timmar före spel. Avbokning sker genom att du klickar på den bokade tiden i spelschemat. Den avgift som erlagts betalas automatiskt tillbaka till ditt spelkonto.

Regn

Om det regnar så att du inte kan spela den tid du bokat så har du rätt att få pengarna tillbaka. Att regn förhindrat spel på banan kan anmälas 1 timme före och 24 timmar efter din bokade tid. Den avgift som erlagts betalas automatiskt tillbaka till ditt spelkonto. Du loggar in och går till "Dina bokningar", därefter till "Historiska bokningar" och klickar sedan på "Regn" på den tid som inte gått att utnyttja.
Välkomna!

Har du synpunkter på bokningssystemet?

Saknar du något eller tycker du något är oklart i bokningssystemet? Kan något göras bättre? Skicka ett mail till info@bokatennis.nu med förslag!