Aktiviteter

      Tisdag   2022-06-28   
Tennisbana 1Tennisbana 2
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00


Nyheter
Nya aktivitetet

Höstens Tennisskola samt Lekis/Minitennis
Anmälan via Gröna knappen Aktiviteter

Presentkort


Köp ett "Nyttigt presentkort" till någon du vill uppvakta! Presentkortet berättigar mottagaren till motsvarande speltid. Köp här!

Hyra Padelracket

Du kan hyra padelracket på Tennishallens övre plan. Kostnad 40 kr/racket som betalas med swish!

Boka bana - öppna dörr samt tända/släcka belysning

För att kunna boka en tid krävs att man skapat en profil, klicka på "ny spelare" för att registrera en profil.

För att kunna boka en bana krävs det att man har pengar på sitt spelkonto. Det fyller man enkelt på genom menyvalen "konto" > "Fyll på spelkonto". Fungerar med både betalkort och swish!

Dörr:
För att öppna ytterdörren till tennishallen loggar man in på sitt konto och väljer menyalternativet "Dörr och ljus". Därefter väljer man Inomhushallen och trycker sedan på "öppna dörr". Då har man 5 sekunder på sig att öppna dörren innan den låser sig igen.

Belysning och starta spel inomhus:
Ljuset - med både mobil- och autotändning
Ljuset tänds automatiskt på alla bokade tider. Det innebär att spelar ni enbart på bokad tid behöver ni inte tända eller släcka med mobilen, allt sker automatiskt.

Ni kan fortfarande spela på obokad tid eller förlänga er tid om banan är ledig före eller efter er bokade tid, med då tänder och släcker ni med mobilen. Kommer det en bokad tid efter det ni tänt så övergår tiden automatiskt till bokad tid.För att tända och släcka banbelysningen loggar man in på sitt konto och väljer menyalternativet "Dörr och ljus". Därefter väljer man Inomhushall och bana man ska spela på och tryck sedan på "tänd". Du blir debiterad för den tid du har tänt belysningen.

Padel och tennis ute:
Dörren öppnas ca 5 min innan och är öppen när banan är bokad. Du behöver inte starta eller avsluta spelet. Det viktiga är att du stänger dörren efter dig vid avslutat spel. Du blir debiterad för den tid du bokat. Om du spelar på obokad tid måste du starta och avsluta spelet och blir debiterad för den tid du spelar.

OBS! Olovligt spel beivras!!

Priser på banhyra

Spela billigare som medlem! Se under Priser.

Välkommen till Skellefteå Tenniscenter hallen med både tennis och padel!

Betala med kreditkort eller swish!

Du kan ladda ditt spelkonto direkt hemma vid köksbordet! Antingen med VISA / MasterCard , direktbetalning via din bank (Swedbank, Handelsbanken, SEB eller Nordea) eller swisha.
Klicka här...