Torsdag - 2019-12-05
Bana 1Bana 2
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00Bokad
18:00Bokad
19:00Spel pågårSpel pågår
20:00BokadBokad
21:00BokaBoka
22:00BokaBoka

Nyheter

Välkommen till ServeEss bokningssystem

Vi har nu konverterat till nytt bokatennissystem och detta innebär att spelnycklarna inte behövs längre. Vi kör nu ett mobilstyrt system där varje spelar loggar in på sitt konto via
Bokatennis.nu/skonstk.
Mvh
Sköns Tennisklubb

Nytt system för dörr och ljus!

Välkommen till Sköns TK: och ServeEss

För att kunna boka en tid krävs att man skapat en profil, klicka på "ny spelare" för att registrera en profil. Sen för att boka en bana krävs det att man har pengar på sitt spelkonto. Det fyller man enkelt på genom menyvalen "konto" > "Fyll på spelkonto". Fungerar med både betalkort och swish!

Har man redan spelkonto:
Dörr: För att öppna ytterdörren på tennishallen loggar man in på sitt konto och väljer menyalternativet "Dörr och ljus". Därefter väljer man vilken hall du ska besöka och trycker sedan på "öppna dörr". Då har man 5 sekunder på sig att öppna dörren innan den låser sig igen.

Ljus: För att tända och släcka banbelysningen loggar man in på sitt konto och väljer menyalternativet "Dörr och ljus". Därefter väljer man rätt hall och bana man ska spela på och tryck sedan på "tänd". Glöm inte att logga in och släcka belysningen efter spelad tid!

Vid frågor maila oss på skonstk@gmail.com
Mvh
Sköns TK

Sköns TK's medlemmar spelar till lägre timkostnad

Genom att betala en medlemsavgift i bokningssystemet och till Sköns TK får man spela till ett reducerat timpris! Under dina uppgifter kan du betala årsavgiften, därefter spelar du direkt för medlemspris!

Spela tennis billigt på lördagar

Vi fortsätter med att det kostar endast 80 kr/h för medlemmar att spela på lördagar.

Betala med ditt kreditkort!

Fyll på ditt spelkonto direkt hemma vid köksbordet!
Antingen med VISA / MasterCard eller direktbetalning via din bank (Swedbank, Handelsbanken, SEB eller Nordea).
Klicka här...

Barn spelar billigt!

Om ni har barn som ska spela på banan så notera att om ni införskaffar en spelnyckel för ert barn kostar det endast 50 kr/h för icke medlemmar och 40 kr/h för medlemmar.

Har du synpunkter på bokningssystemet?

Saknar du något eller tycker du något är oklart i bokningssystemet? Kan något göras bättre? Skicka ett mail till info@bokatennis.nu med förslag!