Fredag - 2020-05-29
Bana 1Bana 2
07:00Mika Sankala
08:00
09:00
10:00
11:00BokaBoka
12:00BokaBoka
13:00BokaBoka
14:00BokaBoka
15:00BokaTräning
16:00BokadTräning
17:00BokadBoka
18:00BokaBoka
19:00BokaBokad
20:00BokaBoka
21:00BokaBoka
22:00BokaBoka

Nyheter

Nytt system för dörr och ljus!

Välkommen till Sköns TK och ServeEss

För att kunna boka en tid krävs att man skapat en profil, klicka på "ny spelare" för att registrera en profil. Sen för att boka en bana krävs det att man har pengar på sitt spelkonto. Det fyller man enkelt på genom menyvalen "konto" > "Fyll på spelkonto". Fungerar med både betalkort och swish!

Har man redan spelkonto:
Dörr: För att öppna ytterdörren på tennishallen loggar man in på sitt konto och väljer menyalternativet "Dörr och ljus". Därefter väljer man vilken hall du ska besöka och trycker sedan på "öppna dörr". Då har man 5 sekunder på sig att öppna dörren innan den låser sig igen.

Ljus: För att tända och släcka banbelysningen loggar man in på sitt konto och väljer menyalternativet "Dörr och ljus". Därefter väljer man rätt hall och bana man ska spela på och tryck sedan på "tänd". Glöm inte att logga in och släcka belysningen efter spelad tid!

Vid frågor maila oss på skonstk@gmail.com
Mvh
Sköns TK

Sköns TK's medlemmar spelar till lägre timkostnad

Genom att betala en medlemsavgift i bokningssystemet och till Sköns TK får man spela till ett reducerat timpris! Under dina uppgifter kan du betala årsavgiften, därefter spelar du direkt för medlemspris!

Betala med ditt kreditkort!

Fyll på ditt spelkonto direkt hemma vid köksbordet!
Antingen med VISA / MasterCard eller direktbetalning via din bank (Swedbank, Handelsbanken, SEB eller Nordea).
Klicka här...

Har du synpunkter på bokningssystemet?

Saknar du något eller tycker du något är oklart i bokningssystemet? Kan något göras bättre? Skicka ett mail till info@bokatennis.nu med förslag!