Nyheter
Sköns TK går över till MATCHi

Hej,

Vi kommer att under fredagen den 6/5 gå över till MATCHi då Bokatennis är under avveckling. Alla boka tider som är gjorda före den 6/5 klockan 13:00 är överflyttade till MATCHi. För alla nya bokningar behöver ni logga in på https://www.matchi.se/facilities/skonstennisklubb eller ladda ner MATCHi appen och välja Sköns TK. Detta gäller alltså från och med 6/5 klockan 13:00.

Har man redan ett MATCHi konto så fungerar allt som vanligt. Har man inget konto i MATCHi så skapar man ett på https://www.matchi.se/ eller via MATCHi appen.

För er som har krediter hos oss kan man via https://www.matchi.se/facilities/skonstennisklubb ansöka om att få sina krediter flyttade så löser vi det.

Dom medlemskap som är betalade i bokatennis kommer att följa med. Dock måste vi göra detta manuellt vilket kan ta lite tid. Ber om överseende med detta.

I övrigt hoppas vi att det går bra och det är bara att höra av sig om man har frågor så försöker vi hjälpa till efter bästa förmåga.

Med vänlig hälsning,
Sköns TK

Padel Sundsvall

Spela padel i Sundsvall! Nya och fina utebanor i fin miljö på väg upp mot Södra berget! För den som behöver så finns Padelracketar (och bollar) att hyra inne i tennishallen (öppna dörren via boka tennis och meny öppna dörr)

Mvh
Sköns TK