Ligaspel HT20 - logga in för anmälan

Höstens ligaspel är framflyttad och startar V.44, anmäl er för att vara med i klubbens interna ligaspel.
Vi har utökat grupperna så att varje grupp består utav 6st spelare, detta för att det inte ska bli för få matcher om någon drar sig ur. Kostnaden för höstens ligaspel blir därav något högre för samtliga.

De spelare som tidigare vunnit sina respektive grupper flyttas upp minst en division. Likaså flyttas de spelare som kom sist ned minst en division. Vid många nya deltagare så kan det innebära att fler än en spelare flyttas ned från tidigare grupper.

OBS! Detta är för att vi vill ha så jämna grupper som möjligt och inte behöva placera nya (väldigt duktiga) längst ned i seriesystemet.
Resultaten ska rapporteras in online precis som i våras. Då kan man också följa poängen i ligaspelet live efter varje match. Reglerna skickas ut till samtliga deltagare via mail tillsammans med grupperna.
Datum: 2020-10-31
Tid: 6.0 tim
Kostnad: 375 kr
Antal platser:100
Antal anmälda: 36
Anmälan senast: 2020-10-18

Nyheter

OBS:

Vid passering är det INTE tillåtet att stanna och titta på matcher i Ishallen. Reglerna under Corona är hårda, och VI ska inte medverka till att Skövde IK får problem med publik. Vänligen respektera detta!

OBS! Dörrkod: 1239

Ingång till Tennishallen sker genom Billinghovs Ishall. Koden kommer inom kort att bytas ut, och info om ny kod kommer att finnas här på sidan. Mer information ang. öppet-tider osv, finns på hemsidan: Info om ny passage

Anmälan till Ligaspel

Längre ner på sidan hittar du anmälan till höstens ligaspel. Senast 15/10 bör du anmäla dig!

Höjning av banpriser !

From 1/1, höjer vi våra banpriser på A-tider samt för icke medlemmar. Nya priserna ser ni under "priser". Vill du spela till lägre pris, löser du enkelt ett Medlemskap under "konto" och "mina uppgifter". Avbokningsgränsen för återbetalning är även ändrad från 12h till 24h.

Inga namn i spelschemat?

Nu visas bara spelarnamn i spelschemat när du är inloggad. Icke inloggade ser bara "Abbonnemang", "Bokad", "Spel pågår" eller "klubbaktiviteter"".

Vid akut FEL på bokningssystem eller banbelysning

Vid akut fel på bokningssystem eller banbelysning ring eller SMS:a till: Christer 0723 110191 eller Ardijan 0762 829295

Så använder vi dina personuppgifter

Under "Hjälp" i menyn kan du läsa hur dina personuppgifter behandlas och hur du själv kan påverka vad som visas.

Bokningstider

Start hel timma gäller numera i vårt bokningssystem. Detta gäller all vår verksamhet även abonnemang och träning. Anledningen är att vi får en bättre planering av vår verksamhet.