Tisdag - 2019-07-16
Bana 1Bana 2Bana 3
09:00BokaBokaBokad
10:00BokaBokaBokad
11:00BokaBokaBoka
12:00BokaBokaBoka
13:00BokaBokaBoka
14:00BokaBokaBoka
15:00BokaBokaBoka
16:00BokaBokaBoka
17:00BokaBokadBoka
18:00BokaBokadBoka
19:00BokaBokaBokad
20:00BokaBokaBokad
Nyheter

Köp säsongskort

Spela billigare genom säsongskort! För att kunna köpa säsongskort krävs det att Du är medlem. Mer info om medlemsskap och säsongskort finns på hemsidan! Klicka här!

Välkommen till Södra Sandby TK:s bokningssystem

Bokningssystemet är öppet för alla oavsett om du är medlem eller ej. Börja med att skapa ett spelkonto genom att klicka på "Ny spelare" och följ därefter instruktionerna, alternativt kontrollera att ditt spelkonto från tidigare år fungerar. Spela direkt: Ladda ditt spelkonto direkt antingen med VISA / MasterCard eller direktbetalning via din bank (Swedbank, Handelsbanken, SEB eller Nordea). Detta gör du genom att logga in, gå in på ditt spelkonto och fyll på. Du erhåller nytt saldo direkt att boka speltid för. Som medlem kan du köpa ett säsongskort som ger dig ett förmånligare pris om du tänkt spela många gånger under sommaren (läs mer på www.sstk.nu). För att utnyttja detta måste du beställa och betala ett säsongskort (endast för medlemmar, faktureras!) När vi registrerat din betalning (kan ta upp till en vecka) kommer du få besked att ditt spelkonto är klart att använda.

Betala med ditt kreditkort!

Du kan betala din tennistid med kreditkort genom att ladda ditt spelkonto direkt! Antingen med VISA / MasterCard eller direktbetalning via din bank (Swedbank, Handelsbanken, SEB eller Nordea). Logga in, gå in på ditt spelkonto och fyll på. Du erhåller nytt saldo direkt att boka speltid för.

Tips - Boka tennistid med mobilen!

Vet du att det är möjligt att boka tennistid med hjälp av mobilen? Med hjälp av telefonens webbläsare är det fullt möjligt att logga in och utföra samma saker som går att göra på webben.

Behöver du hjälp!?

Om ni har frågor eller stöter på problem ber vi er kontakta klubben genom styrelsen@sstk.nu

Regler för spel på grusbanorna

Några enkla regler för spel på våra grusbanor hittar ni här!

Väder

klart.se

Har du synpunkter på bokningssystemet?

Saknar du något eller tycker du något är oklart i bokningssystemet? Kan något göras bättre? Skicka ett mail till info@bokatennis.nu med förslag!