Hjälp

Registrering

Man registrerar sig via Internet genom att klicka på knappen ”Ny Användare”, Det är inte ett krav att ange e-post adress, men vi vill starkt rekommendera att du gör det. Din e-post adress används t.ex. för bekräftelse av bokning/avbokning av tider.


Bokning av älgbana

För att boka skjuttid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. Klicka sedan på 'Schema' för att se skytteschemat och bokningsbara tider. För att boka tid klicka på en bokningsbar tid (grön tid) och bekräfta sedan i nästa steg. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.


Problem eller frågor.

Om du har problem kontakta någon utav bancheferna.


Historik för Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto', där kan du se historik så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.


Fyll på Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto' och sedan på knappen 'Fyll på Spelkonto'. Här kan du fylla på ditt spelkonto med hjälp av VISA, Mastercard och Swedbanks internetbank. Du kan sedan se ditt nya saldo under ditt spelkonto.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under 'Dina uppgifter' kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord.


Tips - Boka älgbanan med mobilen!

Vet du att det är möjligt att boka skjuttid med hjälp av mobilen? Med hjälp av telefonens webbläsare är det fullt möjligt att logga in och utföra samma saker som går att göra på webben. Bäst blir det om man använder mobilläsaren Opera Mini.