Regler
Stegen

Stegen - alla kan vara med!

Vill du spela matcher i sommar? Alla kan vara med, juniorer, seniorer, pensionärer, damer och herrar, pojkar och flickor. Behöver inte vara medlem i klubben, alla kan anmäla sig och vara med!

Stegen fungerar som en 'traditionell tennisstege'. Från den plats i tabellen där du eller laget med din dubbelpartner är placerad kan ni utmana annan spelare eller annat dubbelpar 3 steg uppåt. Anmäl er under "Tävlingar" och "Stegen" på bokningssidan så placerar vi in er i stegen!

Utmana med ett email
Ni utmanar direkt på tävlingssidan, se Stegen. Ni anger även ett förslag på matchtid. Vid utmaningen skickas ett email till den ni utmanar.

Spela
Godtas er utmaning så spelar ni matchen. Ni spelar bäst av 3 set, utmanaren håller med bollar och ni delar på timkostnaden. Man dömer på sin egen sida och vid tveksamma fall spelar ni om bollen.

Rapportera
Efteråt skriver utmanarna in resultatet under Stegen - Utmana/Rapportera. Vinner ni matchen så flyttas ni automatiskt förbi det lag som ni besegrat.

Passivitet
Spelare som är passiva och inte spelar minst en match på 14 dagar faller automatiskt nedåt i tabellen!

Priser
Vi kommer att dela ut ett pris till vinnarna i slutet av sommaren. Även pris till den eller dom som spelade flest matcher! I övrigt gäller det att hålla sig till tennisens generella regler och se till att ha riktigt roligt!

Frågor
0725-646411 | stegen@varotk.se

(svarar jag inte när du ringer, skicka ett sms eller ett mejl så kontaktar jag dig så fort jag kan).Lycka till!
Tävlingsledningen