Hjälp

Spelkonto och betalning

Varje spelare är kopplad till ett personligt spelkonto. Spelkontot laddas med pengar genom att gå in på ditt Konto och välja alternativet "Fyll på spelkonto". Du kan betala med Swish, VISA, Mastercard eller Swedbanks internetbank (betalningen sker via DIBS betaltjänst). När du sedan bokar tider dras pengar från ditt spelkonto. Det är inte möjligt att boka om inga pengar finns på spelkontot.


Registrering

Du registrerar dig via Internet på en dator eller mobiltelefon. Klicka på knappen ”Ny Användare”. Det är inte ett krav att ange e-post adress, men vi vill starkt rekommendera att du gör det. Din e-post adress används t.ex. för bekräftelse av bokning/avbokning av tider. Om du anger att du är medlem vid registreringen måste administratören i din klubb godkänna det, vilket kan ta några dagar. När du blivit godkänd eller nekad meddelas du av ett automatiskt e-post meddelande. Innan du blivit godkänd spelar du till icke-medlemspris.


Bokning av speltid

För att boka speltid måste du först logga in, detta gör du genom att ange användarnamn och lösenord. Klicka sedan på 'Schema' för att se spelschemat och bokningsbara tider. För att boka tid klicka på en bokningsbar tid (grön tid) och bekräfta sedan i nästa steg. Vill du se vad aktuell tid kostar håller du muspekaren över den lediga tiden. Genom att klicka i kalendern kan du byta dag samt månad.


Avbokning av speltid

För att avboka speltid gå först till 'Mina bokningar'. Under rubriken 'Mina kommande bokningar' ser du dina kommande bokningar. Klicka på 'Avboka' och bekräfta sedan avbokningen genom att klicka på knappen 'Avboka'. Du kan även avboka tid i 'Schemat' genom att klicka på din bokade tid (Gul). Beroende på hur lång tid innan du avbokar tiden har du möjlighet att få tillbaka bokningsavgiften, vilket meddelas innan du avbokar tiden.


Historik för Spelkonto

Klicka på 'Ditt Spelkonto', där kan du se historik så som bokade tider, spelade tider och påfyllning av pengar.


Fyll på Spelkonto

Klicka på 'Mitt Spelkonto' och sedan på knappen 'Fyll på Spelkonto'. Välj ’Ladda med Swish’ eller ’Ladda med kontokort’. Du kan sedan se ditt nya saldo under Mitt spelkonto.


Ändra dina uppgifter samt lösenord

Under 'Mina uppgifter' kan du ändra dina uppgifter samt ändra lösenord.


Kontrollera och förläng ditt medlemskap

Under 'Mina uppgifter' kan du även se om du är medlem för tillfället samt köpa nytt/förlänga ditt medlemskap.


Tips - Boka tid med mobilen!

Vet du att det är möjligt att boka och ladda på ditt spelkonto med hjälp av mobilen? Med hjälp av telefonens webbläsare kan du logga in och utföra samma saker som på en dator eller läsplatta.